Haradinaj: Nëse ka kërkesë për kthimin e Speciales në Kosovë, do të votoja për shpërndarjen e Kuvendit

21 maj 2024 | 22:57

Anëtari i AAK-së, Daut Haradinaj, ka dhënë qëndrimin e tij se për çka do të votonte për shpërndarjen e Kuvendit.

Ai ka thënë se po të ishte deputetët do të votonte për shpërndarjen e Kuvendit, nëse do të kërkohej që Gjykata Speciale të kthehej në Kosovë.

Nuk po flas si AAK por po jepi mendim personal, të isha kan deputet, ka raste që unë kam votu edhe jashtë binjeve të partisë, shumë herë. I kam bindjet e mia personale. Në rast se ata e kishin pas një kërkesë për kthimin e Gjykatës Speciale në Kosovë unë isha kan shumë pro, ju kisha bashku nismës (për shpërndarje të Kuvendit), sot dhe ju kisha bo thirrje deputetëve të AAK-së me i dhanë besim shpërndarjes së Kuvendit.” – ka thënë ai në T7.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shteti i vogël në Evropën Lindore, Moldavia, ka nënshkruar një…