“HardhFest” suksesshëm promovoi vlerat kulturore dhe artistike

13 tetor 14:17

OJQ “HardhFest”, më 10.10.2020, ka realizuar me sukses projektin “Promovimi i vlerave kulturore e artistike”, projekt i subvencionuar nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit. Këtë vit, për shkak të masave të Qeverisë së Kosovës për parandalimin e përhapjes të virusit Korona, organizatorët e OJQ “HardhFest” shkurtuan programin e aktiviteteve, por realizuan mjaft veprimtari artistike:

 

Vendi: Shtëpia e Verës/Rahovec

Moderatore: Nora Boshnjaku

18:00-18:15 SHKA Rahoveci/instrumentale

18:15 Hapja e ekspozitës Hardh Expo “The Legends”

Parathënie: Gardalin Shtavica

Fjalë rasti/:Ibrahim Kryeziu

Autori: Fadil Rexha

 

19:00-19:30 Shpallja e Mbretëreshës së Rrushit 2020

Videoprojeksion: Defilimi i konkurrenteve.

Kryetari i jurisë: Mezahir Haxhijaha

Bjondina Kleçka, DKRS

Vjollca Gurgule,ShL Kosova

Koreografe Arbnora Sokoli

Mbretëresha e Rrushit 2020, Sara Veliu

 

19:30-20:15  Hardh Ora Poetike me Xhevdet Bajraj

Parathënie: Berat Dakaj dhe Agron Shala

Recitimi i Poezive: Beg Popaj dhe Betim H. Zllanoga

Videomesazh nga poeti  Xhevdet Bajraj

Shpërndarja e librave “Vrasja e mushkonjës” dhuruar nga OJQ “HardhFest”

 

20:15-21:00 SHKA Rahoveci  LIVE

Magnituda LIVE

 

Në ditët në vijim OJQ “HardhFest” në llogarinë e vet në “Facebook” do të publikojë pamje (fotografi dhe video) për çdo aktivitet që ka realizuar në “Shtëpinë e verës” më 10.10.2020.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Deçanit, Bashkim Ramosaj ka ngushëlluar familjen Arifaj nga…