‘Heatrex’, sponsor i Shqipërisë në ‘Euro 2024’

12 qershor 2024 | 15:19

Federata Shqiptare e Futbollit (FShF) ka njoftuar për marrëveshjen e nënshkruar me kompaninë “Heatrex”, që kjo e fundit të jetë sponsori i Kombëtares së Shqipërisë në Kampionatin Evropian “Euro 2024” në Gjermani.

“Heatrex” do të jetë sponsori i Shqipërisë gjatë Evropianit “Gjermania 2024”, dhe ky partneritet vjen si mbështetje dhe promovim për vlerat e futbollit shqiptar gjatë “Euro 2024”. “Heatrix” që është një kompani e specializuar për pompat e nxehtësisë dhe industrinë fotovoltaike në Ballkan dhe më gjerë, i shtohet gamës së gjerë të sponsorave që mbështesin FShF-në për të kontribuar dhe zhvilluar futbollin në Shqipëri.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Megi Pojani ka ndezur “motorët” për pushimet që në qershor.…