Hoteli në Tokio heq nga puna 200 robotë

20 janar 13:37

Të ngadaltë dhe të paaftë për t’iu përgjigjur kërkesave të klientelës, të paktën gjysma e punonjësve të hotelit ‘Henn-na’ në Tokio do të pushohen nga puna. Të gjithë këta punonjës janë robotë.

Hoteli ishte bërë i famshëm sepse ishte ndër të parët në botë që kishte 200 robotë punonjës në vend të qenieve njerëzore.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një lagje që ishte planifikuar si zonë luksi për blerës…