Imer Fanda B.I.

20 maj 13:19

Imer Fanda B.I. Emri tregtar N.T.P.Sh. “City – Net “, shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit  me nr. Unik Identifikues: 810452954, si dhe numri fiskal 600316063.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca, ka pritur të…