‘Instagram’-i ndalon cigaret elektronike

05 shkurt 13:09

Rrjeti social ‘Instagram’, ashtu si duhanin dhe armët, ka ndaluar kategorikisht edhe reklamimin e cigares elektronike nga persona me influencë të lartë.

Alarmi ndërkombëtar për rritjen e sëmundjeve të mushkërisë si shkak i këtij produkti ka bërë që të ndalohet promovimi i saj.

Rrjetet sociale prej disa kohësh kanë ndaluar kategorikisht publikimin e produkteve dhe objekteve të paligjshme që reklamohen nga persona të zakonshëm apo njerëz të rëndësishëm me influencë të madhe në publik. Pjesë e këtyre produkteve është bërë së fundmi edhe cigarja elektronike.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një meteor është filmuar me një video amatore duke rënë…