Ish-luftëtari në gjendje të rëndë ekonomike (VIDEO)

30 dhjetor 2017 | 21:03

Milaim Xhaferi është një ish-ushtar i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Ai po thotë se as nuk ju njoh statusi i veteranit.

Aktualisht ai dhe familja e tij jetojnë në kushte të rënda ekonomike. Kjo gjendje bëri që ai t’i ndal nga shkolla edhe fëmijët e tij.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Derisa Kuvendi i Kosovës tashmë ka ndaluar së proceduari projektligjin…