Ismaili: Reformat në shëndetësi kanë në qendër qytetarin (Video)

16 mars 2018 | 14:27

Ministri i Shëndetësisë (MSh), Uran Ismaili, ka thënë se reforma në shëndetësi nuk ndërlidhet me nënshkrimin e dokumenteve dhe lënien e tyre në sirtarë të institucioneve.

“Reforma ime në shëndetësi nuk do të lidhet me nënshkrimin e dokumenteve, të rrahim shuplaka në Kuvend dhe t’i lëmë ato në rafte. Reformat që kam nisur do të kenë në qendër qytetarin dhe ofrimin e shërbimeve meritore për ta”, ka shkruar Ismaili në llogarinë e vet në “Facebook” duke e bashkangjitur edhe një video nga fjalimi i tij në Kuvendin e Kosovës.

.

Një pjesë e fjalës time në Kuvendin e Kosovës!Reforma ime në shëndetësi nuk do të lidhet me nënshkrimin e dokumenteve, të rrahim shuplaka në Kuvend dhe t’i lëmë ato në rafte. Reformat që kam nisur do të kenë në qendër qytetarin dhe ofrimin e shërbimeve meritore për ta.

Posted by Uran Ismaili on Freitag, 16. März 2018

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryeministri i Spanjës, Mariano Rajoy, është duke planifikuar të mungojë…