Isuf Gashi shpall të pavlefshme dëftesat si dhe Diplomën

02 tetor 2023 | 16:23

Isuf Gashi shpall të pavlefshme dëftesat si dhe Diplomën e shkollës së mesme të mjekësisë  “Hysni Zajmi” Gjakovë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Organizata ETEA ka realizuar një matje statistikore gjatë muajit shtator…