Ja kur do të bëhet varrimi i veprimtarëve të çështjes kombëtare, Sali Biçkaj dhe Agron Bajrami

14 mars 12:49

Siç bëjnë të ditur familjet, varrimi i Sali Biçkajt do të bëhet sot, 14.03.2018, në Hogosht të Dardanës, rreth orës 15:00.

Kurse Agron Bajrami do të varroset në Zvicër ditën e premte (16 mars) në orën 11:00, në varrezat e qytetit në Aarau, të cilat gjinden në këtë adresë:

Friedhof Rosengarten
Rosengartenëeg 1
5000 Aarau

Homazhet për Agron Bajramin do të bëhen nga ora 8:00 deri në orën 10:00.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Deputeti i Nismës Socialdemokrate, Milaim Zeka, ka kërkuar që të…