BE-ja: “Twitter”-i dhe “Facebook”-u s’po i përmbushin standardet profesionale

15 shkurt 15:43

Sipas raportit të Komisionit  Evropian mediet sociale “Twitter” dhe “Facebook”,  nuk po i respektojnë në plotësi të drejtat e përdoruesve në Bashkimin Evropian.

Në nëntor 2016, komisioni u bëri thirrje medieve sociale si “Facebook”, “Twitter” dhe “Google Plus”,  për t’u ofruar përdoruesve standardet e tyre të mbrojtjes në përputhje me rregullat e BE-së. Ndërkohë që, sipas Komisionit Evropian, “Google Plus”,  ka arritur të bëjë ndryshimet e kërkuara.

 

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka thënë se…