Jashari takohet me dy zyrtarë britanikë, flasin për zhvillimin ekonomik

22 shkurt 16:24

Kryetari i komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka pritur të enjten në takim, Samuel Paice, shef i Seksionit të Demokratizimit dhe Sundimit të Ligjit nga Ambasada e Britanisë dhe Fiona Henry, zyrtare për Kosovën në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Britanisë.

Gjatë këtij takimi është diskutuar për gjendjen aktuale dhe zhvillimet ekonomike në komunën e Skenderajt.

Ndër të tjera është diskutuar edhe për planet zhvillimore, sfidat si dhe për prioritetet e qeverisë lokale të Skenderajt.

Fiona Henry ka përgëzuar kryetarin Jashari për detyrën, duke i dëshiruar sukses dhe një rrugëtim të mbarë në këtë mandat qeverisës.
Në fund të këtij takimi, kryetari Jashari, ka nderuar dy mysafirët me nga një dhuratë simbolike.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Zëvendësshefja e misionit të Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të…