Javën e ardhshme intervistë ekskluzive me Bardhyl Mahmutin

23 shtator 2023 | 17:33

– NJË ÇEREK SHEKULLI NGA REZOLUTA 1199 E KËSHILLIT TË SIGURIMIT TË OKB-së

I alarmuar nga rreziku potencial i një katastrofe humanitare si pasojat e ofensivës së forcave të armatosura jugosllave të verës së vitit 1998, më 23 shtator 1998, Këshilli i Sigurimit i OKB-së miratoi rezolutën 1199.

Për rëndësinë e kësaj rezolute të një çerek shekulli më parë dhe për çështje që lidhen me diplomacinë e UÇK-së, para disa ditësh kemi zhvilluar një intervistë ekskluzive nga politologu Bardhyl Mahmuti, ish-përfaqësues politik i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Për arsye objektive intervistën do ta do ta botojmë javën e ardhshme.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Milan ka arritur të marrë një fitore në “San Siro”…