Johnny Depp, anulon të gjitha aktivitetet shkak gjendja shëndetësore

29 maj 2023 | 16:15

Përmes një shkrimi të gjatë në “Instastory” ai i informoi ndjekësit që ka thyer kyçin e këmbës.

Gjithashtu shtoi se disa mjek profesionistë i kanë sugjeruar që t’i ndal aktivitetet dhe momentalisht nuk është në gjendje të udhëtoj.

Për këtë lëndim, ai do të mungoj në disa evente në të cilat kishte konfirmuar pjesëmarrjen.

Shkrimi i plotë i aktorit:

“Miqtë e mi të dashur, më vjen keq të ju them që kam thyer kyçin e këmbës, gjë e cila po më zvarrit!!! Mes Kanës dhe Royal Albert Hall, gjendja e këmbës u bë më keq sesa më mirë. Disa mjek profesionistë më kanë sugjeruar fuqimisht që të shmang të gjitha aktivitetet për momentin dhe kështu që fatkeqësisht nuk jam në gjendje të udhëtoj tani. Për këtë qëllim, ekipes dhe mua na vjen shumë keq që do të mungojmë në New Hampshire, Boston dhe New York, por mos kini frikë, ju premtoj se do të sjellim një shfaqje fantastike për të gjithë ju në Evropë dhe do të sjellim më të mirën tonë në Bregun Lindor këtë verë dhe do ta kompensojnë ata që kanë paguar për këto shfaqje!!! Përsëri, kërkoi faljet më të sinqerta. Me shumë dashuri dhe respekt … J.D. x DATA TË PRAKTUARA! 28 KORRIK – BOSTON-WANG THEATRE BOCH CENTER 29 KORRIK-ARENA MANCHESTER SNHU SETHEL WOODS QENDRA PËR ARTET JLY 30 – BETHEL Efeplay për Jolycepp….”

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Protestuesit serbë në Zubin Potok janë shpërndarë, pasi janë pajtuar…