Juniku bëhet me qendër për pajisje me dokumente dhe regjistrim të veturave

28 dhjetor 2017 | 19:39

Agjencia e Regjistrimit Civil e Ministrisë së Punëve të Brendshme, ka përuruar qendrën për pajisje me dokumente dhe regjistrim të veturave në komunën e Junikut.

Zëvendësministri i MPB-së, Abduselami Shkodra, tha se hapja e kësaj qendre do të ndikojë në ngritjen e efikasitetit dhe cilësinë e ofrimit të shërbimeve për qytetarët e Komunës së Junikut.

Ai u zotua se Ministria e Punëve të Brendshme do të vazhdojë edhe më tej të përkrahë projekte që ofrojnë kushte më të mira për qytetarët.

Ndërsa kryetari i Junikut, Agron Kuçi theksoi se kjo ka qenë një nder objektivat e komunës që edhe në këtë komunë qytetarët do të kenë mundësi që të aplikojnë dhe të pajisen me dokumente personale dhe për regjistrim të vetura.

Ndryshe, deri më tani qytetarët e kësaj komune shërbimet i kanë kryer në Deçan.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës për Kosovën, Jakup Krasniqi,…