Kadri Veseli: Kjo është Dekada e Re (VIDEO)

04 qershor 2018 | 21:51

Kreu i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli ka publikuar një video të cilës ia ka bashkangjitur shkrimin “Dekada e Re”.

Në këtë video paraqiten takimet e Veseli me të rinjtë nëpër komunat e ndryshme të Kosovës.

Veseli më parë pati thënë se PDK tashmë ka një koncept dhe vizion të ri për të rinjtë e Kosovës. Sipas tij, është Dekada e Dytë e Pavarësisë së Kosovës, ajo e cila iu dedikohet të rinjve.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Nënkryetari i Partisë Socialdemokrate, Visar Ymeri, ka thënë në “Zona…