Kamenicë, largohen mbeturinat në rrugët e fshatit Karaçevë e Epërme

22 qershor 10:08

Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim në Komunën e Kamenicës është angazhuar që t’u lehtësoj qytetarëve qasjen në rrugë, përkatësisht në zonat më të thella malore.

Kësaj radhe kjo drejtori është angazhuar duke intervenuar në rrugët e fshatit Karaçevë e Epërme duke bërë largimin e mbeturinave në atë pjesë në mënyrë që banorët të kenë qasje më të lehtë në rrugë.

Po ashtu Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim është e gatshme që të intervenoj kur është e nevojshme në mënyrë që qytetarët të kenë qasje sa më të lehtë në rrugë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një tërmet goditi mëngjesin e së mërkurës Afganistanin lindor, duke…