Këta janë katër kandidatët për Guvernator të Bankës Qendrore të Kosovës

12 janar 2018 | 19:45

Qeveria e Republikës së Kosovës, e drejtuar nga Ramush Haradinaj, ka zhvilluar të premten mbledhjen e 24-të të radhës, në të cilën ka shqyrtuar dhe miratuar vendime nga kompetencat e saja kushtetuese dhe ligjore.

Bazuar në Ligjin për Bankën Qendrore të Republikës së Kosovës, për përzgjedhjen e kandidatëve për Guvernator të Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, Qeveria e Kosovës ka miratuar listën të cilën do ta procedojë në Kuvendin e Republikës së Kosovës, me kandidatët si në vijim:

1. Fehmi Mehmeti

2. Shkëndije Himaj

3. Besnik Bislimi, dhe

4. Safet Merovci

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Nëntë persona kanë gjetur vdekjen dhe 38 të tjerë kanë…