Këto janë 36 ligjet universale të jetës

18 prill 01:43

Ligjet e Jetës

1. SI ËSHTË LARTË ËSHTË POSHTË:

Kjo vlen koncepti i universit fraktal dhe asimilimi që çdo gjë përsëritet në kozmos, krijimi që ne përjetojmë është ai që zëvendëson sistematikisht dhe fraktal në të gjithë universin.

2. SI ËSHTË BRENDA ËSHTË JASHTË:

Ashtu si ai i mëparshmi, drejtimi është indiferent dhe realiteti zëvendëson vetveten pavarësisht drejtimit që merr, në këtë rast të veçantë është bota jonë e brendshme që përsëritet në mjedisin tonë, siç jeni ju, e barabartë është t ose jeta.

3. LIGJI I KËRKESËS:

Ne pyesim dhe gjithësia na dëgjon. Nëse keni nevojë për ndihmë kërkoni, por ne duhet të kujdesemi që të veprojmë atje ku nuk na kërkohet sepse ndihma jonë do të keqinterpretohet dhe do të hidhet tutje, nëse na kërkohet ndihmë, ne duhet të marrim përsipër pasojat e saj, kështu që karma do të na përsërisë  shkoni nëse ndihma jonë është e gabuar.

4. LIGJI I TËRHEQJES:

Dridhja juaj e energjisë ju bën të tërhiqni ose të ktheni atë që vjen në jetën tuaj sipas gjendjes suaj. Do të tërhiqni gjithçka ashtu si ju dhe do të zmbrapsni gjithçka që nuk i ngjan gjendjes tuaj aktuale.

5. LIGJI I REZISTENSËS:

Ne jemi pengesa jonë më e madhe, nëse rezistoni do ta dënoni veten ta përsërisni, duhet të pranoni atë që vjen dhe ta lini të rrjedhë.

6. LIGJI I REFLEKTIMIT:

Gjithçka rreth jush është një reflektim i vetes tuaj, ndryshoni veten dhe do të ndryshoni atë që ju rrethon. Është kaq e thjeshtë.

7. LIGJI I PROJEKTIMIT:

Ne projektojmë në mjedisin tonë atë që jemi, të mirë dhe të keq.  Duke supozuar se ne jemi pjesë e problemit është hapi i parë drejt zgjidhjes.

8. LIGJI I SHTESJES:

Ne duhet të shkëputemi nga gjithçka që na pengon të rritemi.  Lidhja me ndjenjat, materien ose njerëzit, nuk pengon që asgjë e re të vijë në jetën tuaj, thjesht duke lënë lidhjet do të fillojmë të rritemi dhe të evoluojmë.

9. LIGJI I KUJDESJES:

Përqendroni vëmendjen tuaj në atë që dëshironi, bëni që universi t’ju komplotojë për ta marrë atë. Vendosni vëmendjen tuaj në një mënyrë të vendosur dhe të drejtë dhe do të jetë vetëm çështje kohe.

10. LIGJI I RRJEDHJES:

Asgjë nuk është statike dhe gjithçka rrjedh, kjo është premisa bazë. Ju nuk duhet të pushtoni ndjenjat tuaja, as gjërat tuaja më të çmuara, t’i lejoni ato të rrjedhin dhe ato do të kthehen tek ju të shumëfishuara.

11. LIGJI I BOLLEKUT:

Merrni bollëkun si diçka të lindur në ju.

Lëreni këtë të arrijë tek ju dhe mos ndjeni faj.

Ji mirënjohës dhe lejoni bollëkun të mbushë jetën tuaj.

12. LIGJI I QARTËSISË:

Nëse jeni të qartë në atë që dëshironi, nuk do të keni punë për ta marrë atë.

13. LIGJI I QËLLIMIT:

Synimi është i fuqishëm, madje më shumë se dëshirat dhe dëshirat tuaja.

14. LIGJI I PROSPERITETIT:

Ju jeni një qenie e begatë si parazgjedhje. Të qenit tokë pjellore ose jetim varet nga fokusi juaj mendor. Ky ligj nënkupton një ndryshim sistematik në qasjen tuaj për t’u zbatuar në përfitimin tuaj.

15. LIGJI I MANIFESTIMIT :

Ju jeni një qenie shpirtërore dhe jeni në kontakt të përhershëm me universin dhe ai do të përpiqet me të gjitha mënyrat t’ju japë atë që kërkoni dhe ta shfaqë atë për ju.  Përqendroni mendimet tuaja në atë që dëshironi dhe manifestoni.

16. LIGJI I SUKSESIT:

Suksesi zakonisht lidhet me të mirat materiale, por ky nuk është sukses. Suksesi është besim total dhe i sinqertë në veten tuaj, besimi i vendosur në veprimet tuaja do të përcaktojë suksesin në arritjen e të njëjtës.

17. LIGJI I BILANCIT DHE POLARITETIT:

Ekzistenca jonë është e polarizuar dhe misioni ynë është të gjejmë ekuilibrin e duhur. Nëse largohemi nga kjo qendër dhe i afrohemi ekstremeve, jeta do të na kompensojë ndryshe.  Një jetë e pasur, do të përfundojë me një tjetër varfëri, do të bëhet skllav.

18. LIGJI I KARMA-s:

Çdo veprim ka një pasojë ose reagim. Mbajtja e këtij maksimumi na provokon të meditojmë për të gjitha veprimet tona dhe të marrim frytet e tyre. Çdo gjë që jepni herët a vonë e merrni.  Pavarësisht nëse është mendim apo veprim, gjithçka që bëjmë do të shtohet dhe citohet.  Nëse jep dashuri, merr dashuri, por nëse jep urrejtje, mos prit asgjë tjetër. Mendimet tona, fjalët dhe veprimet tona janë bumerangë që sapo t’i hidhni do t’ju kthehen të pariparueshëm dhe ju duhet të pastroni ekzistencën tuaj të ardhshme.

19. LIGJI I RIEKARNIMIT:

Asgjë nuk shkatërrohet, por transformohet. Ne do të mishërojmë përsëri derisa të jemi mësuesit tanë.

20. LIGJI I PËRGJEGJËSISË:

Të supozosh se zotërimi ynë është të marrësh përgjegjësinë tonë.

21. LIGJI I DISKRIMINIMIT:

Aplikoni intuitën tuaj në gjithçka që bëni.  Merrni vendimet tuaja dhe zgjidhni me vetëdije dhe intuitë, zëri juaj i brendshëm nuk ju mashtron kurrë, drejtohuni prej tij dhe arrini sukses.

22. LIGJI I AFIRMIMIT:

Vazhdimisht këmbëngulni për atë që dëshironi të transformoni, atë që dëshironi të arrini dhe atë që dëshironi të ndryshoni, merrni përsipër atë rol dhe gjithçka do të transformohet në mënyrë që ta arrini atë.

23. LIGJI I LUTJES:

Kërkoni me besim në mënyrë konkrete dhe korrekte dhe do t’ju jepet. Të gjitha mendimet tona janë në lutjet e vetvetes, kur ndihemi të mërzitur ose të shqetësuar, ne lëshojmë një lutje negative.

Ne duhet të fokusohemi dhe t’i formulojmë lutjet tona pozitivisht, jemi në kontakt të drejtpërdrejtë dhe të përhershëm me burimin.  Universi.

24. LIGJI I MEDITIMIT:

Ndryshe nga lutja ku flasim me Zotin, në meditim jemi ne ata që e dëgjojmë atë.

25. LIGJI I SFIDËS:

Është mjeti për evolucionin shpirtëror në të cilin vullneti i lirë është kanali ynë.

26. LIGJI I FREKUENCAVE DHE LIDHJEVE:

Jemi burime energjie në dridhje të vazhdueshme dhe në një frekuencë të caktuar.  Çdo gjë në univers po vibron në një frekuencë të caktuar, dhe në varësi të kësaj, lënda e saj do të jetë pak a shumë e dendur.

Planeti ynë është një rruzull me densitet të ulët, prandaj ne jemi qenie fizike.

27. LIGJI I MREKULLISË:

Mrekullitë janë pasojë e një ekzistence të drejtë.

Ka disa shenja të vogla që gjithmonë tregojnë se jeni në rrugën e duhur dhe pasoja është, hyjnia juaj.

Asgjë nuk është rastësi, nëse jo shkaku i rritjes suaj shpirtërore.

28. LIGJI I SHËRIMIT:

Ne jemi shëruesit tanë.  Mendimet dhe ndjenjat negative shkaktojnë sëmundjen tuaj, i ndërrojnë ato dhe arrini shërimin tuaj.

29. LIGJI I PASTRIMIT:

Ne jemi qenie të pastra në thelb.

Negativiteti dhe ndjenjat e këqija e minojnë dhe e lënë në hije këtë gjendje. Të na pastroni është duke na pastruar nga gjithë ajo rrëmujë negative që po grumbullojmë me një sërë përvojash dhe dramash që vërshojnë jetën tonë.  Pastroni jo vetëm trupin dhe mendjen tuaj, por pastroni edhe mjedisin tuaj, shmangni ndikimet negative që lëshojnë ata që janë në mjedisin tuaj ose ato që vijnë tek ju me mjete të ndryshme.

30. LIGJI I PERSPEKTIVËS:

Perspektiva jonë do të ketë kapacitetin e mjedisit tonë. Shembulli më i qartë është koha, sipas disponimit dhe këndvështrimit tonë kjo do të kalojë më ngadalë ose më shpejt.

31. LIGJI I MIRËNJOHJES:

Ji mirënjohës. Kur bollëku dhe suksesi vijnë tek ju, shmangni transformimin, falenderoni për atë që merrni dhe lëreni atë energji të ndjekë rrugën e saj. Lejoni që gjithçka të rrjedhë siç duhet dhe jini mirënjohës për gjithçka që vjen në jetën tonë.

32. LIGJI I BEKIMIT:

Me bekimin tonë ne lëshojmë te ata që kanë nevojë për ne energjinë tonë pozitive.  Ne nuk kemi nevojë për një ritual apo një lutje konkrete, vetëm për praninë tonë, për mbështetjen tonë dhe për të përqendruar mendimet tona pozitive drejt atij personi që ka nevojë për ne.

33. LIGJI I DEKRETIT:

Fuqia e foljes. Gjithçka që ne dekretojmë mbetet konkrete. Duhet të kemi kujdes të themi sipas gjërave pasi universi do të bëjë çmos për ta sjellë tek ne, nuk njeh ironi apo kuptim të dyfishtë, ndaj bëni shumë kujdes me atë që themi.

34. LIGJI I BESIMIT:

Besimi i atribuohet gabimisht entuziazmit fetar. Besimi është një ndjenjë e pastër e lëshuar nga zemra jonë dhe një qëndrueshmëri në diçka që ju e dini nga thellësia se është. Besimi në pastërtinë e tij tejkalon çdo ndjenjë tjetër.

35. LIGJI I FALENDERIMIT:

Është pasojë e lehtësimit karmik. Pasi të kemi evoluar mjaftueshëm shpirtërisht, hiri na vjen dhe elementët e pakontrollueshëm dhe të mrekullueshëm do të ndodhin në mjedisin tonë, për të festuar diplomimin tuaj ekzistencial. Ju jeni bërë mësuesi juaj, njohuritë dhe urtësia ju janë dhuruar dhe mëshira vepron nëpërmjet veprimeve tuaja.

36. LIGJI I NJERI:

Ne jemi të gjithë një. Ju nuk mund të zbatoni asnjë nga ligjet e mëparshme pa kuptuar se të gjitha nëse përjashtimet kanë të njëjtën origjinë dhe burojnë nga i njëjti burim. Ne jemi një gjë dhe kemi lindur nga e njëjta ndërgjegje. Zoti është gjithçka dhe gjithçka ne jemi Zot, ai është maksimumi që duhet të aplikoni, duhet të kuptoni që ne nuk jemi krijuar prej tij, nëse nuk jemi pjesë dhe jetojmë në universin e tij.

“Këto janë 36 ligjet universale”, njohini ato, pranojini dhe bëjini pjesë të jetës suaj.

Është praktike që në kohët e lashta vetëm fillestarët arrinin ta dinin, ta njihnin dhe shumë pak ta aplikonin.

Këto ligje ndahen në katër grupe:

🔸Ligjet e jetës

🔸Ligjet e krijimit

🔸Ligjet e ndërgjegjes

🔸Dhe me frekuencë më të lartë.

(Marrë nga E.Vlashaj).

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
VISAR ZHITI Të kujtojmë! Kujtesa s’është vetëm e së shkuarës,…