Këto janë tri përmirësimet e reja të “WhatsApp”

29 nëntor 11:28

Thirrjet në grup, rishikimin e videove nga paneli i njoftimeve dhe shtimi i kontakteve përmes “QR Code” janë tri karakteristikat më të mira që pritet të vijnë nga përditësimet e “WhatsApp”. “WhatsApp” vazhdimisht shton veçori të reja për ta bërë platformën më atraktive. Shumë nga veçoritë që zyrtarisht janë vënë në dispozicion të testuesve beta në Android dhe iOS edhe para fillimit.

Për shembull, mbështetja për “WhatsApp Stickers” është testuar në beta përpara se ajo të plasohej për publikun.

Kohët e fundit, WABetaInfo është zbuluar në iOS beta nga karakteristika si mbështetja e riprodhimit të videos në panelin e njoftimit, aftësia për të shtuar kontaktin përmes “QR Code” dhe më shumë.

Madje, “WhatsApp” ua ka mundësuar përdoruesve të tyre të shfrytëzojnë veçoritë e reja paraprakisht, përpara se të plasohen nga platforma./lexo.al/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Muhamet Hajrullahu dhe Ervin Qafmolla në Prishtinë, Tiranë dhe Shkup…