Kisha në formë këpuce prej qelqi është ndërtuar për një arsye të pazakontë

19 shtator 18:05

Kur dëgjoni fjalë këpucë qelqi, patjetër që do të mendoni për një përrallë me princesha. Sidoqoftë, në Tajvan, imagjinata e atyre që ishin përgjegjës për krijimin e një ndërtese në formën e një këpuce qelqi shkoi shumë më tej. Bëhet fjalë për një kishë në formën e një këpuce.

Ndërtesa është 17 metra e lartë, 12 metra e gjerë dhe përbëhet nga më shumë se 300 copë xhami blu, me një kosto të vlerësuar prej 686,000 dollarë.

Pse u zgjodh ky dizajn? Mesa duket për të tërhequr më shumë gra. Sidoqoftë, kjo nuk përdoret për funksionet klasike të një kishe, por si një vend për fotografi para dasmës , një traditë popullore në vend.

https://www.periskopi.com/wp-content/uploads/2021/09/12-5-1.jpg

 

https://www.periskopi.com/wp-content/uploads/2021/09/11-6-1-768x432.jpg

https://www.periskopi.com/wp-content/uploads/2021/09/13-1.png

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Francesco Bagnaia ka fituar Çmimin e Madh të San Marinos,…