Kjo është përbërja e kryesisë së re e degës së PDK-së në Vushtrri

21 korrik 20:06

Këshilli Drejtues i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK) në degën e Vushtrrisë ka zgjedhur kryesia e degës pas procesit zgjedhor në këtë subjekt politik.

Kryesie e re e degës që udhëhiqet nga kryetari i saj, Kurtan Kajtazi përbëhet nga 21 anëtar.

Kryetari i degës Kurtan Kajtazi.

1. Arben Mlinaku,

2. Shpetim Zhegrova,

3. Bajram Beqiri

4. Fadli Hyseni,

5. Bekim Maloku,

6. Melihate Basholli,

7. Bujar Pllana,

8. Ilmi Azemi,

9. Xhevrije Rama,

10. Astrit Izmaku,

11. Izet Miftari,

12. Bastri Duraku,

13. Fazli Muharremi,

14. Ferit Idrizi,

15. Vlora Krasniqi,

16. Nexhmedin Rashica,

17. Xhevahire Izmaku,

18. Jehina Shala,

19. Erblina Zhegrova,

20. Fikrete Pllana.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Nisma Socialdemokrate ka mbajtur mbledhje me anëtarët e kryesisë dhe…