Kjo është përbërja e re e Komisionit Shtetëror të Maturës

13 shkurt 2018 | 16:57

Komisioni Shtetëror i Maturës (KShM), ka mbajtur të martën mbledhjen e parë në përbërje të re, sipas vendimit të ministrit të Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, bazuar në Ligjin për Maturën Shtetërore.

Ky takim kishte karakter njoftues dhe është biseduar edhe për qasjen e re të Ministrisë së Arsimit në organizimin e Testit të Maturës për vitin 2018.

Përbërja e re e Komisionit është:

 

 1. Fehmi Hysenaj – kryetar

 

 1. Arben Dermaku – nënkryetar

 

 1. Agim Berdyna – anëtar

 

 1. Mustafë Kadriu – (anëtar pa të drejtë vote)

 

 1. Arsim Ejupi (anëtar)

 

 1. Ajka Alili (anëtare)

 

 1. Besim Gollopeni (anëtar)

 

 1. Lendita Pula (anëtare)

 

 1. Majlinda Hoxha (anëtare)

 

 1. Hilmi Ratkoceri (anëtar)

 

 1. Musa Nikçi (anëtar)

 

 1. Sahit Berisha (anëtar)

Ndërsa, sekretar i Komisionit Shtetëror të Maturës është vendosur të jetë Afrim Rrahmani.

 

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka pritur të…