Kjo është vajza qe “ndau” vëllezrit Mziu nga gratë e tyre (video)

04 nëntor 22:37

Në emisionin ‘Kojshia Show’ mysafirë ishin vëllezrit Mziu, ku ndër të tjera një vajzë hyri dhe ua prishi emisionin, duke iu thënë se ata kishin pasur lidhje me të.

 

 

Lajme të sponsorizuara