Komisioni për Buxhet nuk ka kuorum për shqyrtimin e kërkesës buxhetore të Kuvendit

19 qershor 2024 | 15:19

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere nuk kiahte kuorum për të shqyrtuar kërkesën buxhetore të Kuvendit të Kosovës për vitin 2025.

Në mbledhjen e këtij komisioni kjo pikë e rendit të ditës është shtyrë për mbledhjen e radhës.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një qytetar në Podujevë është alivanosur si pasojë e temperaturave…