Kompania “ABI” shpallet Tatimpaguesi i Vitit 2018

18 dhjetor 2018 | 22:47

Menaxheri i Kompanisë ABI, Alajdin Fusha, e ka bërë publik shpalljen e Kompanisë ABI si Tatimpaguesi i Vitit 2018

“Tradita Vazhdon … edhe në vitin 2018 “ABI” Sh.P.K. nga Prizreni u zgjodh Tatimpaguesi i Vitit 2018”, ka shkruar Alajdin Fusha në rrjetin social “Facebook”.

Ai më tej ka thënë se Kompania ABI 100% garanton se nuk do të ndalet duke i kontribuar edhe më shumë shtetit tonë.

“I falënderohem shumë të gjithë atyre kontribuesve të këtij çmimi e padyshim ata janë punëtorët tonë të palodhshëm. Urime për pronarët Adnan, Bari dhe Irfan Fusha” ka shkruar menaxheri i ABI-t Alajdin Fusha.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kuvendi i Maqedonisë me 95 vota për, ka miratuar Ligjin…