Kompania “Art Aluminium” ndan katër bursa për studentë të Drenasit

28 dhjetor 2017 | 16:33

Në kuadër të bashkëpunimit në mes të komunës së Drenasit dhe kompanisë “Art Aluminium” me seli në Fushë Kosovë, të enjten kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci dhe drejtori i “Art Aluminium”, Shaban Muja kanë nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi për financimin e bursave për katër studentët të Drenasit.

Sipas kësaj marrëveshje, vlera e një burse do të jetë 500 euro dhe vlen për vitin akademik 2017-2018.“Kujtojmë se Komuna këtë vit ka ndarë 80 bursa prej tyre 70 janë për nivelin baechelor, ndërsa 10 për nivelin master dhe 20 bursa prej donatorëve. Konkursi ka qenë publik i shpallur me 28.09.2017 dhe në bazë të kritereve të konkursit janë përzgjedhur të gjithë përfituesit e bursave si nga Komuna ashtu edhe nga donatorët”, është thënë në njoftimin e komunës së Drenasit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Milot Rashica vijon që të jetë një ndër më të…