Kompania çeke ku punon Flakron Shala: Aftësitë e tij menaxheriale janë sukses për kompaninë tonë

25 nëntor 14:57

Është bërë zhurmë e madhe mediale për emërimin e Flakron Shalës si konsull i përgjithshëm i Kosovës në Çeki.

Në lidhje me këtë, gjatë ditës ka reaguar edhe vetë Shala, duke thënë se në pozitën konsull i përgjithshëm i Republikës së Kosovës jam emëruar sipas ligjit në fuqi me propozim të MPJ-së dhe me dekretim të presidentit të Kosovës.

“I gjithë ky proces është bazuar në CV-n time dhe përvojën pesëvjeçare në pozitën si Menaxher shteti për Ballkanin dhe si anëtar në bordin e drejtorëve në kompaninë çeke ‘Elanor a.s’ përfshirë kualifikimin universitar me gradën Master i ekonomisë dhe PHD- kandidat, drejtimi Teoria e Ekonomisë”, ka shkruar Shala në llogarinë e vet në “Facebook”.

Por, çfarë kishte thënë vetë kompania çeke “Elanor” për punëtorin e saj, Flakron Shala. Në bazë të një hulumtimi në internet, kompania në fjalë ishte shprehur e kënaqur me shërbimet e Shalës si menaxher i ri i emëruar më 1 gusht të vitit 2020.

Kompania kishte shprehur interesin që përmes Shalës kompaninë e vet ta shtrihet edhe në Kosovë.

Sipas planit të biznesit, “Elanor: në Kosovë do të hapë shumë mundësi për qytetarët e Republikës së Kosovës.

“Sapo të zvogëlohet pak rreziku i pandemisë aktuale dhe të krijohen kushte më të mira të udhëtimit dhe punës, ne do të ndërmarrim të gjitha hapat e nevojshëm për fillimin e degës së kompanisë në Kosovë”, ishte thënë në shkrimin e kompanisë.

Më poshtë gjeni prezantimin për Fakron Shala nga kompania “Elanor”:

Ne jemi të kënaqur të njoftojmë, që ne kemi caktuar Flakron Shala si menaxher të ri të “Elanor” në vend, në fuqi nga 1 gushti 2020, dhe në të njëjtën kohë si anëtar i Bordit Mbikëqyrës.

Emërimi i Flakron është një reflektim i qartë i gjendjes aktuale të kompanisë: i gatshëm për të marrë të ardhmen dhe i ndezur pas viteve të forta të rritjes dhe shumë klientëve të kënaqur.

Ai na bashkohet 3 vjet më parë si punonjës i “Elanor Inc” me seli në Pragë, Republika Çeke dhe propozon strategjinë e re për zhvillimin dhe zgjerimin e biznesit në Republikën e Kosovës si një mundësi e re për tu rritur. Bordi i drejtorëve miraton nismën që ai propozoi me shumë pritje.

Flakron ka demonstruar gamën e tij të aftësive menaxheriale, përvojën dhe kureshtjen që nuk mund të jenë më të rëndësishme ose të nevojshme për suksesin e Elanor në vitet në vijim.

Sipas planit të biznesit, “Elanor” në Kosovë do të hapë shumë mundësi për qytetarët e Republikës së Kosovës. Sapo të zvogëlohet pak rreziku i pandemisë aktuale dhe të krijohen kushte më të mira të udhëtimit dhe punës, ne do të ndërmarrim të gjitha hapat e nevojshëm për fillimin e degës së kompanisë në Kosovë.

Flakroni me të vërtetë pret që të ndajë idetë e tij rreth asaj se si mund të duket ajo e ardhme për ekipin dhe për zgjerimin e kompanisë.

Ne kemi besim se dega e re në vendin e tij, Kosovë, së shpejti do të bëhet një nga kompanitë më të suksesshme në Evropë në fushën e burimeve njerëzore dhe menaxhimit të pagave.

Ekipi i “Elanor”

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK), Fol, Internews Kosova dhe Debate…