Kompania Jakova L.L. SH.P.K.

25 nëntor 11:42

Kompania Jakova L.L. SH.P.K.  shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 70099056 dhe nr. Unik 810233958.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Skuadra e Interit dhe ajo e Real Madridit do të…