Komunat e veriut dhe Fakulteti Juridik i Mitrovicës ndihmojnë hartimin e statutit të AKS-së

30 prill 16:23

Katër komunat në veri të Kosovës dhe Fakulteti i Drejtësisë në Mitrovicën veriore do të ofrojnë ndihmën në hartimin e statutit të Asociacionit të Komunave serbe.

Ekipi është takuar sot me prefektët e komunave veriore dhe me dekanin e Fakultetit Juridik në Mitrovicë. “Ekipi Menaxhues punën e vet do ta bazojë ekskluzivisht në marrëveshjet e Brukselit të arritura gjatë dialogut Beograd Prishtinë duke respektuar Kartën Europaine për administrim lokal dhe parimet tjera demokratike si dhe vlerta tjera evropiane në këtë fushë”, është thënë në komunikatën e ekipit meaxhues, duke u  shtuar se në punën e mëtejme do të konsultohet me përfaqësuesit e OSBE-së dhe institucionet në Prishtinë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Zëvendës udhëheqësi i Misionit të Ambasadës së Republikës Federale të…