Konjufca: Kosova, histori suksesi e NATO-s

27 maj 2024 | 14:27

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca, ka reaguar pasi Kosova ka marrë statutin e anëtarit të asocuar në Asamblenë Parlamentare të NATO-s, duke thënë se ky është një vendim i “shkëlqyer”.

Konjufca ka thënë se Kosova është një histori suksesi e NATO-s.

“Republika e Kosovës është një histori suksesi e NATO-s, e interesave dhe qëllimeve të tij, ndërsa NATO është destin i Kosovës. Hapat në këtë frymë na gëzojnë dhe na e shtojnë më tej përgjegjësinë dhe përkushtimin në drejtim të paqes dhe stabilitetit, vlerave dhe synimeve të përbashkëta”, ka shkruar Konjufca në “Facebook”.

Postimi i plotë i Konjufcës:

Vendim i shkëlqyer i Asamblesë Parlamentare të NATO-s, që Kuvendit të Republikës së Kosovës i jep statusin e anëtarit të asocuar në AP të NATO-s.

Urime të gjithë qytetarëve tanë dhe mirënjohje të gjithë anëtarëve të AP të NATO-s, që me votën e tyre e jetësuan këtë arritje shumë të rëndësishme!

Një falënderim i veçantë shkon edhe për Delegacionin e Kuvendit të Republikës së Kosovës në AP të NATO-s! Përpjekja dhe angazhimi maksimal i këtij delegacioni u finalizua me këtë sukses të Kuvendit të Republikës së Kosovës dhe shtetit tonë në tërësi.

Republika e Kosovës është një histori suksesi e NATO-s, e interesave dhe qëllimeve të tij, ndërsa NATO është destin i Kosovës. Hapat në këtë frymë na gëzojnë dhe na e shtojnë më tej përgjegjësinë dhe përkushtimin në drejtim të paqes dhe stabilitetit, vlerave dhe synimeve të përbashkëta.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Të porsalindur të djegur të gjallë, fëmijë me koka të…