Kosova me pagën më të ulët minimale në Evropë, ky është shteti që e ka më të lartën

30 janar 16:48

Në kontinentin evropian, Kosova e ka pagën më të vogël minimale, ndërsa Luksemburgu i prin listës si shteti me pagën më të madhe minimale.

Paga minimale e një shteti përcaktohet me ligj dhe zbatohet për shumicën e punonjësve të atij shteti.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Mazreku: Në katër vitet e fundit Industria e Sigurimeve ka…