Krasniqi: Kosova është në dialog si paciente, vuajmë nga injoranca

21 qershor 2024 | 10:29

Milazim Krasniqi, profesor universitar, ka komentuar dialogun në mes të Kosovës dhe Serbisë, që lehtësohet nga Bashkimi Evropian.

Ai në “Facebook”, ka vlerësuar  se esenca e problemit qëndron në faktin se Kosova është si paciente në tavolinën e dialogut.

Krasniqi ka vlerësuar se Kosova vuan nga “shkaku i injorancës”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shpall të pavlefshme diplomën e shkollës së memse Metie Behluli.