Kryebashkiakja e qytetit pa banorë

31 janar 10:36

Bashkëshorti i saj ndërroi jetë në vitin 2004 dhe nuk i la pas vetëm tavernën e qytezës dhe trishtimin, por edhe përgjegjësinë dhe barrën për ta drejtuar të gjithë qytetin.

84-vjeçarja Elsie Eiler paguan rregullisht taksat, i siguron vetes licencë për alkool dhe cigare dhe është e vetmja banore e mbetur në qytezën Monowi në Nebraska të Shteteve të Bashkuara.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Vendimin e Komunës së Prishtinës dhe Ministrisë së Ambientit për…