Kuvendi miraton dy raporte

25 janar 2018 | 13:09

Kuvendi i Republikës së Kosovës  ka miratuar Raportin e Avokatit të Popullit për vitin 2016, si dhe atë të Fondit të Kursimeve Pensionale po për atë vit.

Këto dy raporte janë miratuar me shumicë votash.

 

 

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Klinika e Otorinolaringologjisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK), …