Kuvendi miraton platformën për dialogun

07 mars 2019 | 17:41

Kuvendi i Kosovës me 61 vota për ka miratuar Platformën për dialogun mbi Marrëveshjen përfundimtaren gjithëpërfshirëse dhe ligjërisht të detyrueshme për normalizimin e marrëdhënieve mes Republikës së Kosovës dhe asaj të Serbisë.

“58 vota në mënyrë elektronike plus 3 vota me dorë, dhe një abstenim. Do të thotë me 61 vota për Kuvendi ka miratuar Platformën për dialogun mbi Marrëveshjen përfundimtaren gjithëpërfshirëse dhe ligjërisht të detyrueshme për normalizimin e marrëdhënieve mes Republikës së Kosovës dhe asaj të Serbisë”, ka thënë Veseli.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Federico Chiesa vazhdon të mbetet cak i shumë skuadrave të…