Kuzhinieri i famshëm që filloi karrierën si pjatalarës i pastrehë

27 shkurt 10:32

Kuzhinieri Alan Geaam flinte në një park në Paris dhe punonte si pjatalarës, por pas një kohe i erdh mundësia për t’u promovuar si kuzhinier.

Shefi i kuzhinës së restorantit ku Alean punonte, lëndoi veten me një thikë dhe Alanit iu hap rruga për ta treguar veten si kuzhinier. Ai pas një kohe u bë kuzhinieri më i kërkuar në Paris.

Alean arriti të fitonte një mirënjohje për restorantin ku punonte në kryeqytetin francez.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Selatin Novosella “MENDIME TË ZGJEDHURA PËR ADEM DEMAÇIN” (14) 4.…