Ky është banori që u eliminua sonte nga Big Brother

18 janar 23:40

Xheisara, Tani dhe Egzona ishin tre banorët e nominuar për këtë javë.

Të tre banorët kanë pak kohë që janë bërë pjesë e shtëpisë së famshme.

Xheisara, Tani dhe Egzona ishin tre banorët e nominuar për këtë javë.

Të tre banorët kanë pak kohë që janë bërë pjesë e shtëpisë së famshme.

Xheisara, Tani dhe Egzona ishin tre banorët e nominuar për këtë javë. Të tre banorët kanë pak kohë që janë bërë pjesë e shtëpisë së famshme.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ish-gazetari dhe veprimtari nga Mitrovica, Ylber Durmishi, ka bërë të…