Kylie Jenneri merr një milion dollarë për një postim

06 maj 2018 | 13:59

Më e vogla e Kardashianëve, Kylie Jenner, është shndërruar në milionere për një kohë shumë të shkurtër.

Kompania e saj e kozmetikës ka rezultuar shumë e suksesshme dhe pritet që në të ardhmen t’i rritet vlera.

Kylie Jenneri ka zhvilluar një rrjet social të barabartë me një milion dollarë për postim, ku përfshihen më tepër se 137 milionë ndjekës përmes platformave të ndryshme si “Instagram”, “Facebook”, “Snapchat” dhe “Twitter”.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Më e vogla e Kardashianëve, Kylie Jenner, është shndërruar në…