Lansohet granti i performancës “Mjedisi i Pastër”

12 shkurt 2019 | 12:08

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor (MMPH) mbështetur nga  Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) ka lansuar grantin e performancës “Mjedisi i Pastër”.

Gjatë këtij lansimi janë prezantuar përpjekjet e përbashkëta në vlerësimin e performancës komunale në fushën e menaxhimit të mbeturinave, përmes grantit të performancës, të bashkëfinancuar nga MMPH-ja, BMZ-ja dhe BE-ja.

Në këtë ceremoni  është firmosur edhe marrëveshja trepalëshe në mes të MMPH-së, GIZ-it dhe kryetarëve të komunave.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Marc-Olivier Padis Francezët janë mësuar me lëvizjet e mëdha që…