Libri “Mashtrimi i madh”, shpërndahet falas në Tetovë

01 nëntor 2017 | 13:38

Libri do të shpërndahet në këto fshatra: Gajre, Lisec, Brodec, Veshallë, Bozofcë dhe Shipkovicë. Lajmin për këtë e ka bërë të ditur, Mahmuti përmes një postimi në profilin e vet në “Facebook”. “Shembull që meririton vëmendjen e të gjithëve përmes shpërndarjes së librit në mesin e mësimdhënësve të malësisë së Sharrit biznesmeni Xhelal Idrizi mbështet domosdoshmërinë e ngritjes intelektuale përmes leximit! I lumtë për këtë iniciativë tejet fisnike”, ka thënë ai.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Libri më i ri universitar dhe mjaft voluminoz, i autorit…