Limaj e O’Connelli flasin për situatën politike në Kosovë

12 janar 14:07

Kryetari i Nismës për Kosovën, Fatmir Limaj, ka pritur në takim ambasadorin e Britanisë së Madhe në Kosovë, Ruari O’Connell.

Në këtë takim është diskutuar për gjendjen e tanishme politike në vend.

Limaj e ka njoftuar ambasadorin britanik për angazhimet e Nismës për Kosovën në kuadër të përgjegjësive në Qeverinë e Kosovës si dhje e ka falënderuar mysafirin për përkrahjen e vazhdueshme që Britania e Madhe ka dhënë për Kosovën.

Në këtë kontekst Limaj kërkuar thellim të mëtejmë të bashkëpunimit ndërmjet Kosovës dhe Britanisë së Madhe.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
“Facebook” ka vendosur të ndryshojë radikalisht mënyrën e funksionit të…