Lirohet ariu pas 20 vjetësh

20 dhjetor 2017 | 11:17

Pas 20 vjetësh, duke jetuar i mbyllur në kafaz, një ari në Ukrainë është liruar për ta vijuar i lirë pjesën e mbetur të jetës.

Ariu, i quajtur Buri, ishte marrë e futur në kafaz që kur ishte këlysh, e nuk ishte lejuar më ta shihte botën e jashtme. Por, tri javë më parë Buri është shpëtuar nga robërimi dhe është lënë i lirë në habitatin e vet normal.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Pas 20 vjetësh, duke jetuar i mbyllur në kafaz, një…