Maqedonia fitoi dy çmime në konkurs rajonal për biznese ekologjike

21 gusht 2017 | 13:52

Idetë fituese platforma për shitje të vakteve të lira të ushqimit “Ushqim për të gjithë” dhe edukimi përmes eko-mesazheve iluzioniste “Eko-iluzion” do të përkrahen me nga 10.000 dollarë.

Çmime fitoi edhe ideja malazeze “Kamp nën Ostrog” dhe Akademia e Kosovës “Platformë akademike”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Korporata Elektroenergjitike Shqiptare (KESH) ka hapur tenderin për importin e…