Martesa që zgjati vetëm tre minuta

10 shkurt 20:38

Një çift të dashuruarish vendosën që të martoheshin por vetëm tre minuta, pasi ju betuan njëri-tjerit deri në përjetësi ata janë ndarë.

Shkak është bërë burri, i cili e ka quajtur bashkëshorten e tij budallaqe, pasi kjo e fundit u pengua teksa po dilnin nga gjykata në Kuvajt. Nusja e re e ka konsideruar tallje nga ana e burrit dhe kërkoi prishjen e martesës.

Përdoruesit e rrjetet sociale mbështetën vendimin gruas, duke thënë se nëse ofendon që në fillim, imagjino çfarë mund të ndodhë vite më vonë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Protestën e serbëve në Kosovë, presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq,…