Maturantët e Malishevës lejohen të shkojnë në ekskursione jashtë Kosovës

17 prill 13:47

Kuvendi i Komunal i Malishevës ka mbajtur një mbledhje urgjente të martën, në të cilën ka shfuqizuar vendimin e vitit të kaluar përmes së cilit u janë ndaluar maturantëve të kësaj komune ekskursionet jashtë Republikës së Kosovës.

Me 27 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, asamblistët e Kuvendit Komunal të Malishevës kanë shfuqizuar vendimin e mëparshëm. Ata kanë kërkuar që udhëzimet e MAShT-it për organizimin e ekskursioneve të zbatohen në përpikëri.

Kuvendi i Komunal i Malishevës më 19 korrik të vitit 2017 ua kishte ndaluar maturantëve të kësaj komune ekskursionet jashtë vendit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri, ka pritur në…