Më 15 shtator në Rahovec nis edicioni i katër i Festivalit Ndërkombëtar të Poezisë

Nga 15 deri më 17 shtator në Rahovec fillon edicioni i katërt i Festivalit Ndërkombëtar të Poezisë organizuar nga Fondi për Edukim Kulturor dhe Trashëgimi. Edhe në këtë edicion do të sillen emrat e shquar të letërsisë botërore, nga Japonia, ShBA-ja, Evropa dhe Azia. Sipas drejtorit të Festivalit Ndërkombëtar të Poezisë dhe poetit Fahredin Shehu, … Continue reading Më 15 shtator në Rahovec nis edicioni i katër i Festivalit Ndërkombëtar të Poezisë