Më 2 shkurt grumbullohen U16-shet, U18-shet dhe U20-shet

31 janar 15:05

Përzgjedhësit e Përfaqësueseve të Kosovës U16, U18 dhe U20 të femrave në basketboll, vazhdojnë me grumbullimet e radhës të cilat do të mbahet më 2 shkurt 2019 me fillim nga ora 11:00 deri 13:00 (U18, U20) dhe me fillim nga ora 13:00 deri ne 15:00 (U16) në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë.

Lista e gjerë e Kosova U16

Astera Tuhina
Enisa Kamerolli
Arba Hashani
Dea Pushkolli
Anita Grainca
Fjolla Ajeti
Dije Daku
Vesa Ballazhi
Yllka Berisha
Olta Zymberi
Zyrie Pirena
Vanesa Bojku
Kaltrina Maliqi
Gresa Berisha
Erza Ulnika
Xheneta Daci
Anesa Korqa
Mikena Asllani
Agnesa Thaqi
Elmedina Kerqeli
Melsa Baliqi
Aroma Sylhasi
Viola Tanushi
Linda Bala
Omeda Seremi
Elma Bangu
Rrona Shala
Vernesa Kryeziu
Rea Ukaj

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministria e Financave në bazë të ligjit për Menaxhimin e…