Mehreme Mala shpall të pavlefshme dëftesat

30 gusht 11:21

Mehreme Mala shpall të pavlefshme dëftesat si dhe diplomën e shkollës së mesme “ Fehmi Lladrovci” Drensa.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Polonia arrestoi 13 aktivistë që bënë përpjekje të shkatërrojnë gardhin…