Mërgimtari Bytyqi ndihmoi me nga 100 euro 15 familje në Malishevë

12 gusht 2019 | 14:22

Mërgimtari Njazi Bytyqi nga Shkoza, pronar i kompanisë “Bytyqi BAU” GmbH në Gjermani, me rastin e festës së Kurban Bajramit ka ndihmuar 15 familje të komunës së Malishevës me nga 100 euro.

Këtë përkrahje financiare e kanë marrë familjet në nevojë, kryesisht familjet fëmijët e të cilëve jetojnë pa njërin prind.

Mërgimtari Njazi Bytyqi është njëri prej mërgimtarëve tanë që në vazhdimësi i ndihmon familjet në nevojë dhe njihet si një humanist i madh, ndërsa këtë solidaritet me këto familje e ka realizuar përmes zyrës së kryetarit të komunës së Malishevës, Ragip Begaj, me qëllim që ndihmat të shkojnë sipas skemës së familjeve në nevojë.

Mërgimtarët nga komuna e Malishevës dhe humanistët tjerë, në vazhdimësi i ndihmojnë apo solidarizohen me familjet në nevojë, në veçanti në rastet e festave.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Komuna e Ferizajt, përkatësisht Drejtoria e Shërbimeve Publike dhe Emergjencë…